Gislinge

Velkommen til afdeling Gislinge på Katrinedalskolen.

Skolen er bygget i 1981, men der er i to omgange bygget til, så vi nu har en skole med virkelig gode faglokaler. Skolens musiklokale ligger i umiddelbar forbindelse med en stor sal, hvilket giver mange muligheder for udfoldelse. Salen bruges også af lokalsamfundet i forbindelse med forskellige arrangementer.

Alle klasselokaler er udstyret med interaktive tavler og også i visse faglokaler og fælles læringsrum er der interaktive tavler til rådighed.

Området omkring skolen giver børnene mulighed for at bevæge sig på mange forskellige måder. Der er for øjeblikket en arbejdsgruppe, der sammen med et legepladsfirma er i gang med at udarbejde en samlet plan over, hvordan udemiljøet kan blive endnu mere attraktivt for børnene. Der er en dejlig multibane, som børnene benytter hele året rundt.

Afdelingen har sin egen sang om sundhed. Link virker ikke p.t.

Hør Sundhedssangen her

I Gislinge går der godt 160 elever fordelt på 0. klasse – 6. klasse – i gennemsnit er der ca. 20 elever i klassen. Vi har et trygt miljø, hvor stort set alle børn og voksne kender hinanden. Vi lægger vægt på, at hver dag bliver "en god dag".

Eleverne og deres musiklærer har lavet en sang, om hvordan "En go' dag" er på Katrinedalskolen afd. Gislinge.

Hør "En go' dag" her

Gislinge ligger på landet men alligevel tæt på byen – ca. et kvarters kørsel fra Holbæk bymidte. Mange børnefamilier har valgt at bosætte sig i Gislinge, da det er et godt sted for børn - ”byen” er overskuelig, og der er flere tilbud om forskellige fritidsaktiviteter. Der er et stisystem i byen, så børn kan færdes trygt væk fra større veje.

I afdeling Gislinge har vi netop fået bygget en splinterny og vildt lækker legeplads.

Den giver plads til masser af leg, motorisk udfordrende for de små, og giver inspiration til leg til de større børn.

På Gislinge afd. har vi tilbud til elever med udfordringer:

Spiregruppen på afd. Gislinge er et internt skoletilbud med undervisning for primært normalt begavede elever med sociale og følelsesmæssige udfordringer

Se mere her om Spiregruppen på afd. Gislinge

16.11.2017