Svinninge

Velkommen til afdeling Svinninge på Katrinedalskolen.

Afdelingen består af bygninger bygget igennem de sidste 100 år.

Bygningerne ligger over et stort område, hvilket gør, at vi har rigtigt mange gode udearealer, der igen giver mulighed for at børnene kan bevæge sig på mange forskellige måder. Vi bruger nærområderne i stort omfang.

Afdelingen er ny renoveret med bl.a. helt nyt natur/teknik lokale.

Alle klasseværelser er udstyret med interaktive tavler.

Fællessalen benyttes af mange forskellige foreninger, hvilket gør, at vi er en levende skole med plads til alle.

Svinninge lokalforum og forretningsudvalgs opgaver:

Skolen samarbejder i mange henseender med foreninger og forretninger i lokaleområdet. Vi benytter Svinninge hallen ofte, ligesom vi ofte besøger forskellige virksomheder i området.

Vi har gode udearealer og en god legeplads, der giver børnene gode udfoldelsesmuligheder og mulighed for alle typer lege.

På Svinninge afd. har vi tilbud til elever med udfordringer:

Specialklasser (I-klasserække) på afd. Svinninge, er et skoletilbud med undervisning for primært normalt begavede elever med faglige, sociale og følelsesmæssige udfordringer.

Se mere her om Specialklasser (I-klasserække)

11.09.2017

Navne og telefon