Tuse

Velkommen til afdeling Tuse på Katrinedalskolen.

På Tuse afd. er vi ca. 720 elever og 80 ansatte.

Vi har nye og renoverede bygninger fra 2002. Nye tilbygninger er afsluttet i 2013, så der nu er hjemlokaler til alle klasserne i afsnittene. Desuden er der helt nye lokaler til musik og fysik/kemi.

Vi har fra 0. til 9.klasetrin på afd. Tuse, samt SFO til indskolingen med godt 200 børn, og SFO2 til mellemgruppen (4.-7. klasse) med ca. 180 børn. SFO har lokaler på skolen. Lokalerne til SFO2 benyttes også til klubaktiviteter i aftentimerne, hvor eleverne fra 10-13 år har en aften om ugen og 13-18 to aftener.

I 7.klasse modtager vi elever fra afd. Udby.

Vi har et stort udeområde, hvor vi har mulighed for at bruge idrætslegepladsen med multibane, kunstgræsbane og almindelige boldbaner. Disse faciliteter er placeret ved siden af skolen. Tuse Hallen, som også ligger lige ved skolen, benyttes til idrætsundervisning og andre aktiviteter.

På Tuse afd. har vi tilbud til elever, som har brug for en ekstra indsats i en periode:

Fleksibelt hold/gruppe 1 og 2. på afd. Tuse er et internt skoletilbud med undervisning for primært normalt begavede elever med sociale og følelsesmæssige udfordringer.

Se mere her om Fleksibelt hold/gruppe 1 og 2.

Fleksibelt hold - Fagligt løft på afd. Tuse er et internt skoletilbud med undervisning for primært normalt begavede elever med faglige, sociale og følelsesmæssige udfordringer.

Se mere her om Fleksibelt hold - Fagligt løft

16.05.2017