Udby

Velkommen til afdeling Udby på Katrinedalskolen.

Vi er en skole med 0.-6.klassetrin med ca. 160 elever, hvoraf de 30 er elever fra Holbæk Kommunes sprogtilbud for elever med sprogvanskeligheder.

Vi er ca. 35 medarbejdere, heraf ca. 12 pædagoger.
Pædagogerne er en integreret del af vores skole og har både timer i skolen og SFO tid, og ofte har pædagogerne også støttetimer på enkelte elever.

Afd. Udby ligger i naturskønt område med tæt til strand og skov, og vi tilstræber at inddrage vores naturområder i undervisningen.
Foruden vores udeområder på skolen, har vi mulighed for at benytte et grønt område ved Kirken og en lille lund.

Vi har i 2016 fået etableret flere nye legeredskaber i vores indskolings skolegård.

Indskolingen med almenspor og specialspor ligger i fælles bygninger, hvor også SFO Basis lokale er placeret. Mellemtrinnet har "egne" lokaler i en bygning for sig selv.

Fra 7.klasse af skal eleverne tage til Tuse afd. og hvis eleven er i eget skoledistrikt, får eleven buskort til Tuse, og der kører skolebus hver "skole" dag.

Katrinedalskolens tilbud for elever med tale- høre vanskeligheder

På afd. Udby har vi et sprogklassetilbud til elever med sprogvanskeligheder.

For at komme i sprogklassen skal man igennem kommunens visitering. Eleverne kommer fra hele Holbæk Kommune.

Der kører skolebus hver dag, som henter eleverne på bopælen om morgenen og kører dem enten hjem eller til distrikts SFO, efter endt skoledag. De elever som går i Udby SFO bliver kørt hjem kl. 16.00. Skolebussen kører kun på skoledage, ikke på skolefridage.

Der er tilknyttet talepædagog til klasserne. Eleverne er placeret i klasser af ca. 9 elever og der er lærer og pædagog tilknyttet klassen.

I SFO tid vil nogle af de samme pædagoger, gå med eleverne i SFO - således, at der hele tiden er "kendte" voksne.

Har du et barn, som kunne være elev i sprogklassen, så skal du kontakte distriktsskolen. Du er også altid velkommen til at kontakte skolen og høre om klassen.

25.08.2017

Navne og telefon