Spring til indhold

Gislinge Skole

Velkommen til Gislinge Skole i Område Katrinedal
Afdeling Gislinge skole

Skolen er bygget i 1981, men der er i to omgange bygget til, så vi nu har en skole med virkelig gode faglokaler. Skolens musiklokale ligger i umiddelbar forbindelse med en stor sal, hvilket giver mange muligheder for udfoldelse. Salen bruges også af lokalsamfundet i forbindelse med forskellige arrangementer.

Alle klasselokaler er udstyret med interaktive tavler og også i visse faglokaler og fælles læringsrum, er der interaktive tavler til rådighed.

Området omkring skolen giver børnene mulighed for, at bevæge sig på mange forskellige måder. Der er multibane, som børnene benytter hele året rundt.

I Gislinge går der ca. 190 elever fordelt på 0. klasse – 8. klasse – i gennemsnit er der ca. 20 elever i klassen. Vi har et trygt miljø, hvor stort set alle børn og voksne kender hinanden. Vi lægger vægt på, at hver dag bliver "en god dag".

Eleverne og deres musiklærer har lavet en sang, om hvordan "En go' dag" er på Gislinge Skole.

Hør "En go' dag" her

Gislinge ligger på landet, men alligevel tæt på byen – ca. et kvarters kørsel fra Holbæk bymidte. Mange børnefamilier har valgt at bosætte sig i Gislinge, da det er et godt sted for børn. ”Byen” er overskuelig, og der er flere tilbud om forskellige fritidsaktiviteter. Der er et stisystem i byen, så børn kan færdes trygt væk fra større veje.

Vi har gode legeplads områder, som giver plads til masser af leg, motorisk udfordrende for de små, og giver inspiration til leg til de større børn.


Særligt tilbud på Gislinge Skole 

Spiregruppen på Gislinge Skole er et internt skoletilbud med undervisning for primært normalt begavede elever med sociale og følelsesmæssige udfordringer

Se mere her om Spiregruppen på Gislinge Skole 

 Feedback

Sidst opdateret

07.10.2020

Ansvarlig redaktør

Tina Teglers

Kontakt

Daglig leder
Maj Dresler Jansen
Skolevej 4,  4532  Gislinge
Tlf. 72 36 83 56, E-mail: mjans@holb.dk