Vores vision på Katrinedalskolen

På Katrinedalskolen blomstrer mangfoldigheden. Elever vil på vores skole opleve, de er et spejl af den virkelighed, der omgiver os. Eleverne vil gennem deres skolegang hos os blive godt rustet til en videre uddannelse. Vi er en rummelig skole med fokus på det enkelte barns trivsel.

Et højt fagligt niveau

Vi har en dediceret professionel lærerstab, som er med til at sikre et højt fagligt niveau.

Spændende udviklingsprojekter

Et af vores udviklingsprojekter handler om at udvikle og tilbyde teknologier og metoder, der optimerer samspillet mellem det motoriske og det kognitive for at styrke børnenes læring og koncentration. Projektet laves i et samarbejde med Helene Elsas Centeret.

Et andet udviklingsprojekt er, at lærer Mette Borgaa danser med eleverne i indskolingen og mellemtrinet hver uge. Der danses med stor glæde, og eleverne har det simpelthen skønt sammen med Mette. Undersøgelser i en af skolens 3. klasser har dokumenteret, at dansen styrker både læringen og det sociale sammenhold i klassen.

Hør sangen om vores skole

14.08.2018

Ny videokampagne slår et slag for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Kære elever og forældre,

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige folkeskolen kan. Derfor er vi i de fire folkeskoleområder – Katrinedal, Kildedam, Holbæk By og Skovvejen – gået sammen om en fælles kampagnevideo, der belyser de mange kvaliteter, Holbæk Kommunes folkeskoler rummer.

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder. Og så er den til for dig, der som familie eller medarbejder, søger nye veje.

Klik ind forbi kampagnesitet folkeskolen.holbaek.dk og oplev videoen ”Folkeskolen – tæt på dig” i sin fulde længde.

Skal du en tur i biografen i august, oktober og december, kan du i Kulturbiografen Frysehuset i Holbæk, opleve et 20 sekunders spot i biografens sale og på facadens storskærm. Videoen vil ligeledes kunne opleves på skolernes hjemmeside og facebooksider.

Vi siger en stor tak til alle der har deltaget i tilblivelsen af videoen – elever, lærere og pædagoger.

Vi ses i folkeskolen - god fornøjelse,

Område Katrinedal
Område Kildedam