Skoleindskrivning og udmeldelse Katrinedalskolen

Hvis du ønsker at indskrive dit barn på Katrinedalskolen og er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, så er du meget velkommen til at kontakte skolen tlf. 72 36 74 30 - Det samme gælder selvfølgelig, hvis du ønsker at udmelde dit barn fra Katrinedalskolen.
Elever i undervisning

Skoleindskrivning

Hvis du har et barn, som du ønsker skal starte på Katrinedalskolen, skal du kontakte skolen. Herefter aftales et møde, hvor elev og forældre kan komme på besøg og hvor der udfyldes diverse indskrivningspapirer. Alle elever som bor i skoledistriktet, er der pladsgaranti for.

Skoleindskrivning

Udmeldelse

Hvis dit barn skal udskrives af Katrinedalskolen, skal du kontakte den daglige leder og elevens lærer. Du skal skrive en kort besked om hvilken skole, dit barn skal flyttes til - husk også at sende den skriftlige udmeldelse til skolens kontor, så vi får flyttet eleven fra systemet.