Skoleindskrivning og udmeldelse

Hvis du ønsker at indskrive dit barn på Katrinedalskolen og er i tvivl om hvordan du skal forholde dig, så er du meget velkommen til at kontakte skolen på tlf. 7236 7430. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du ønsker at udmelde dit barn fra Katrinedalskolen.

Skoleindskrivning

Hvis du har et barn, som du ønsker skal starte på Katrinedalskolen, skal du kontakte skolen. Herefter aftales et møde, hvor elev og forældre kan komme på besøg og hvor der udfyldes diverse indskrivningspapirer. Alle elever som bor i skoledistriktet, er der pladsgaranti for.

Udmeldelse

Hvis dit barn skal udskrives af Katrinedalskolen, skal du kontakte den pædagogiske leder og elevens lærer. Du skal skrive en kort besked om hvilken skole, dit barn skal flyttes til.

18.05.2017